Hogy lehet valaki olyan undorító ember, hogy egy karácsonyi vásáron macskabundát árul?!
Gondolom sokatok hallott már róla. Az eset győrben történt, ha jól tudom. Engem, mint cicás embert, iszonyúan felidegesített, az ilyen embereket élve elásnám!!! Gusztustalan.
Ti mit gondoltok erről?
Hogy lehet valaki olyan undorító ember hogy nyulak,rókák és egyéb vadak bundát árulja?
Vagy ezek az állatok meg is dögölhetnek de a lényeg hogy a büdös macskákat ne bántsák?
Kicsit sem vagy egyoldalú ááá
Nekem nyulaim vannak és akkor minden más állat meg is pusztulhat de a lényeg az ő életük vagy hogy is van ez?:D
Nem, nem ugyan az mint a nyúl és róka, stb.
Itt nem annyira az állatról és annak elpusztításáról, mint az ember elleni pszichés kegyetlenkedésről van szó. A macska és a kutya társként háziasított, az embert szerető és értő állatok, az emberek szeretik őket.
Persze nem szenved a macska jobban vagy kevésbé mint egy coboly, de ne keverjük a haszonálatot a társállattal, a mi érdekünkben.
"A vadászat is elítélendő manapság már."
Igen, a magadfajta turbóegysíkú állatvédőknek biztos, akik nem látják a süntől az erdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!