Miért tisztítja folyamatosan a fenekét?
Egészen eddig reggel óta nyalta magát a sziámi cicám. Láttam rajta egy hólyagot, gyorsan húztam a fenekére egy bugyit. Orvoshoz holnap tudom vinni csak. Egyedül vagyok itthon a 3 hónapos babámmal.
Sose csinált ilyet és teljesen tanácstalan vagyok :/
"Viszont ha ennyire nem tudod elviselni, hogy van aki megmondja a véleményét, ami neked nem tetszik vagy érzékenyen érint, akkor kár kiírni egy kérdést, pláne úgy, hogy tudod mit kell tenni (elviszed dokihoz)."
Te sem tudod elviselni, hogy a kérdező nem teszi ki az utcára, vagy adja örökbe a macskáját csak azért, mert gyerek van a házban. Én sem válnék meg tőle emiatt.
Nos a cica rendben van. Szerencsére aznap el tudtam menni vele orvoshoz, aki a bűzmirigyet ki nyomta. Mivel vérzett, daganatra gyanakodott. Másnap tovább mentünk egy másik orvoshoz, aki teljes vizsgálatot csinált és kiderült nincs nagy baj. "Csak" be tokosodott némi ürülék és az okozott irritációt. Kívül vérzett neki nem bentről, ami az irritáció miatt volt és még sértette magának. Azóta minden vissza állt a régibe.
Köszönöm a sok "hasznos" választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!