Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy kezeljem a barátnőm...

Hogy kezeljem a barátnőm undok macskáját?

Figyelt kérdés

Szeretem az állatokat, általában jól ki is jövök velük. De ez a macska.... odabújuk a gazdája kezéhez, ő megsimogatja, majd a macska fél perc alatt megunja és megharapja. Nem jelzi ám a mancsával vagy valami, hogy elég volt, hanem egyből agresszív. Karmol is. A barátnőm ilyenkor határozottan rászól, de sose bántja.

Én mindent elkövetek, hogy jól kijöjjek vele - nem üldözöm, hogy megsimogassam, nem nézek hosszan a szemébe, próbálok vele elnéző lenni stb. Van, hogy odadörgölőzik a lábamhoz, felugrik mellém a kanapéra, tök barátságosnak tűnik, majd amikor meg akarom simogatni (nagyon szerényen, diszkréten közelítve, hogy véletlenül se vegye támadásnak) akkor meg rámtámad. Még sose féltem ennyire macskától.

Van jó praktikátok, hogy hogyan lehetne megszelídíteni?

2021. nov. 8. 02:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

"Ha nem akar simit, minek jön oda és dörgölőzik?"

Sok allat nem tul logikusan gondolkozik.

Nekem alapbol fura hogy egy macska szinte pokolla teszi valakinek az eletet bar en kertes hazban elek, nalam szabadok a macskak

2021. nov. 8. 06:29
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
11 szia volt több macskám az egyik pokollá akarta tenni az életünket. A cicáknál nagyon erős dolog az alaptermészet. Agyoncsépelt de tényleg van es erős a személyiségük. Ha aranyos akkor erősen aranyos. Ha kisgnyó, akkor erősen az.
2021. nov. 8. 07:54
 13/17 anonim válasza:
57%
most csak gondolj bele egy kicsit. te ezt a kérdést tényleg feltetted. pisilni el tudsz menni egyedül? azért kaptad az agyad hogy használd. ne szokd meg, hogy másoktól ilyen egyszerű dolgokban segítséget kérsz mert később krumplit sem fogsz tudni főzni egyedül. használd az agyad. legyél kreatív. mire a végére értem a kérdésednek, minimum 3-4 megoldás végig futott az agyamon és nem nikola tesla vagyok szóval minimum 1 gondolatod neked is kell hogy legyen. az emberek meg csak válaszolnak rá, mint ha egy normális, értelmes kérdés lenne. :D
2021. nov. 8. 08:30
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Ajánlom neked is és a barátnődnek is Jackson Galaxy YouTube csatornáját, előadásait :)
2021. nov. 8. 08:41
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

Jajjmár 13 ide jársz különbködni. Annak sincs több értelme, amit te írtál. :D Beszélgetünk, nyugimár.! Vagy tan te nem unalmadban jöttél fel, hanem köhözöhhösségi szhocchiálliss fehelajánlahhasból? XD

Mit tudod te, miert kérdezte. Attól még biztosan neki is vannak ötletei. Nem elhanyagolható szempont, hogy nem az ő macskája.

2021. nov. 8. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Hagyd rá, macska. Engem a saját macskám utál ki, a saját házamból és útban vagyok neki mindenhol XD

A barátnőmtől kaptam a macskát, de ha átjön a barátnőm, azt sem hagyja, hogy hozzányúljon, megsértődik és elvonul. Ha nem vagyok itthon, akkor adhat neki enni, meg simogathatja,de ennyi a barátság. A macskák "használják" az embert. Kihasználják. De tudják, hogy megtehetik.

2021. nov. 8. 18:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
A miénk ilyen. A párom mindig rászól, őt a mai napig harapja és utálja. Én minden alkalommal amikor megharapott, karmolt, megfogtam a nyakán a bőrt, ahol az anyja is szokta, kikapcsolt a macska, és olyankor rávertem egyet. A macska istenként tisztel engem, mellettem alszik, én vagyok a kedvence, szerelmesen néz rám, bújik.
2021. nov. 8. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!