Hogy kezeljem a barátnőm undok macskáját?
Szeretem az állatokat, általában jól ki is jövök velük. De ez a macska.... odabújuk a gazdája kezéhez, ő megsimogatja, majd a macska fél perc alatt megunja és megharapja. Nem jelzi ám a mancsával vagy valami, hogy elég volt, hanem egyből agresszív. Karmol is. A barátnőm ilyenkor határozottan rászól, de sose bántja.
Én mindent elkövetek, hogy jól kijöjjek vele - nem üldözöm, hogy megsimogassam, nem nézek hosszan a szemébe, próbálok vele elnéző lenni stb. Van, hogy odadörgölőzik a lábamhoz, felugrik mellém a kanapéra, tök barátságosnak tűnik, majd amikor meg akarom simogatni (nagyon szerényen, diszkréten közelítve, hogy véletlenül se vegye támadásnak) akkor meg rámtámad. Még sose féltem ennyire macskától.
Van jó praktikátok, hogy hogyan lehetne megszelídíteni?
"Ha nem akar simit, minek jön oda és dörgölőzik?"
Sok allat nem tul logikusan gondolkozik.
Nekem alapbol fura hogy egy macska szinte pokolla teszi valakinek az eletet bar en kertes hazban elek, nalam szabadok a macskak
Jajjmár 13 ide jársz különbködni. Annak sincs több értelme, amit te írtál. :D Beszélgetünk, nyugimár.! Vagy tan te nem unalmadban jöttél fel, hanem köhözöhhösségi szhocchiálliss fehelajánlahhasból? XD
Mit tudod te, miert kérdezte. Attól még biztosan neki is vannak ötletei. Nem elhanyagolható szempont, hogy nem az ő macskája.
Hagyd rá, macska. Engem a saját macskám utál ki, a saját házamból és útban vagyok neki mindenhol XD
A barátnőmtől kaptam a macskát, de ha átjön a barátnőm, azt sem hagyja, hogy hozzányúljon, megsértődik és elvonul. Ha nem vagyok itthon, akkor adhat neki enni, meg simogathatja,de ennyi a barátság. A macskák "használják" az embert. Kihasználják. De tudják, hogy megtehetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!