Az IAM"S márkájú macskatápról milyen véleménnyel vagytok? Milyen minőségűek? Megéri olyat venni?
Az én cicám nagyon szereti. Sőt, túlságosan is, néha az (amúgy minőségi) nedves helyet is inkább azt enné. Ezért figyelek a mennyiségre, a napi adagot kimérem neki.
Túlárazott...? : legutóbb 7000-ért vettem a 10 kilót, (Zooplus) igaz, hogy a 3 kiló alapára 4000, de ha egy beválik, utána lehet figyelni mikor hol olcsó.
A CfL sem rossz, azt kollégám vette a cicáknak, szerették.
Amúgy nálunk az IAMS +1 gondot is megoldott: előtte Brit Care Premiumot adtam neki, amit szintén nagyon szeretett, de iszonyat keményet kakilt tőle, sokszor volt véres a feneke az erőlködéstől.
Az IAMS-nál maga a pellet is puhább, és láthatóan jobban fogyasztja rá a vizet, így ez a probléma teljesen megszűnt neki.
Köszi a válaszokat.
Hát nálam most a 10 kilós 3 hónapig bírja két macskával. Viszont most hoztam egy kismacskát így neki legalább néhány hónapig még juniort szeretnék adni. Plusz valami nedves sem ártana.
Amúgy zooplusról szoktam beszerezni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!