Fressnapfból milyen macskatápot ajánlotok max. 1500ft/kilós áron?
Nem szeretbék rendelgetni, mert itt a fresi a közelben.
Közepes minőségű kismacska tápot szeretnék, nagy kiszerelésben, hogy kedvezőbb legyen az ára.
Mit ajánlanátok ami jó?
Azt néztem is.
A 10 kilós tápnál azt hiszem 700 körül volt kilója csak összetételt nem láttam sajnos
Nekünk kölyökként Royalt kapott, ez nyilván nem az az árfekvés, amit keresel. Nagyobb korában viszont szerintem a Happy Cat teljesen jó, igaz, ha nem rendeled, hanem veszed, akkor sokkal rosszabbul jön ki a kg-onkénti ára.
Egyébként ez csak egy tanács, ismeretlen kajából szerintem ne rendelj/vásárolj be elsőre 10 kilót, mert ha esetleg nem eszi meg, akkor kerülgetheted a zsákot.
Mindenevő szerencsére, eddig bármit kapott megette.
De mindenképp először kostolót veszek. Ha jól láttam a Premiere-ből van 300grammos táp is.
Happy cat es royal pofatlanul szar minoseg az arahoz kepest. Aki ezzel etet, keptelen elolvasni az osszetevoket?
Premiere is sokkal jobb ezeknel, olcso es kapni is a fressnapfban. Ez sem a csucsok csucsa nyilvan, en a macskamat nem ezzel etetem, de egyszer probaltuk regebben, mert ez volt keznel, azt hiszem 30-35% hus volt rairva a csomagolasara, mar nem tudom pontosan.
A Premiere nem rossz.
Van még hasonló árban IAMS,de fogalmam sincs milyen táp.Csak az árkategóriát néztem.
Perfect fit
Cicám imádja és van belőle 60-70% hústartalmú is.
1100-1500ft/750g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!