Kandúr cica ivartalanítása után a macskusz meddig nem mehet ki a házból?
Nem mondott semmit erről a doki és neten sem találtam semmit erről.
A kis 7hónapos cica ivartalanítva lett 2napja.Nagyon menni akar ki,de nem merjük kiengedni.
Esetleg valaki tudja meddig nem mehet természetbe?
Nem akkora mutet, de meg nem kene kiengedni, meg nem gyogyult meg teljesen igy 2 nap utan, elfertozodhet a seb.
Egy hetet azert en boven adnek neki, addig nem engednem ki.
Nálunk a doki azt mondta, hogy amíg az altató hatása el nem múlik teljesen, addig ne menjen ki. 2 nap alatt ez már bőven elmúlt.
Nem mondták, hogy ez elfertőződhet, fertőtleníteni se kellett (ha kéne, akkor is kéne ha bent van), persze egy nősténynél más lenne.
Köszönöm a válaszokat!
Hát lehet még várok vele 1napot aztán kiengedem,félek hogy valami gond lesz ebből neki.
#7, már miért lenne hosszú boldog élete egy házba bezárva? Az neki ketrec.
A macskák tipikusan vandorló allatok, hatalmas területet járnak be.
1.A mi cicánk csak a kertben szokott játszani,nem tud és nem is akar kimenni.
2.Nem hinném hogy aki felelősségteljes gazdi,de tudná felmérni a környezetét abból a szempontból,hogy mi jó a macskának meg mi nem.
3.Saját maga döntése mindenkinek,hogy kinti a cicája vagy benti.
Az én macskámat aki most ivartalanítva lett úgy hoztam haza az utcáról mert ott sok a kocsi és elütötték volna.
Alapból kinti cicának született tehát nem fogom tudni beszoktatni már teljes mértékben.
Annyiból jó,hogy teljesen zárt a kertem és nem tud kimenni az utcára.Egyébként meg bent alszik éjszaka,a nap 24órájából 20-at bent tartózkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!