Van egy benti cicánk karomvágás egyszerűen lehetetlen nála! karmol, harap ...valakinek tipp?
Nekünk is bent cicánk van és még soha nem kellett ilyet csinálni.
Biztos jó karmolófája van a tieteknek?
A mi macskank karmolva játszik, semmilyen kaparófát és drága holmit nem használ, max a nappali szőnyeget, de az nem koptatja a karmát. Na én most kisgyerek mellett pl igenis lefogom vagni a karmat. Igen, ket ember kell hozza. Ferjem lefogja egy pokroccal, ugy hogy csak a laba legyen kinn, en meg vagom.
Közben szabalyszeruen fuj, ordit, rangatozik a macska. De lexarom sajnos, amilyen seruleseket okozott már. Es hiaba van utana elkuldve, hiaba emelem meg a hangom, hiaba volt mar seggre veres is erte, nem erti meg, hogy nem kieresztett karmokkal jatszunk. Ez ennyi. Muszaj.
Kettes vagyok és nem értem, miért lettem így lepontozva? Ha igazi mély-alvásban van a macska, annyira ki van ütve, hogy akkor a legkönnyebb vágni a körmét
De remélem a többség tisztában van vele, hogy csak a karmuk vége kerül levágásra, ami nem fáj nekik, csak azért hisztiznek, mert természetesen nem szeretik ha valaki a mancsukhoz nyúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!