Cicások! Szoktátok vágni a siccek körmét?
Figyelt kérdés
Lakásban tartott, ivartalanított zsebtigrisekről beszélünk.
A családtagok véleménye megoszlik, van, aki szerint alap, más szerint nettó állatkínzás.
Nem járnak ki, nem vadásznak, nem egerésznek.
De a cicaalom papírzsákját, kartondobozokat percek alatt ripityomra szedik.
2019. máj. 21. 14:12
2/4 anonim válasza:
Van kaparófa, de szoktam vágni is ha úgy látom, hogy esedékes.
Amúgy nem tudom miért lenne állatkínzás, nem tőből kell vágni. Amíg alszik simán meg lehet csinálni.
3/4 anonim válasza:
én szoktam, de csak épp a hegyét, szóval meg se érzi és a karmai ugyanúgy megmaradnak, csak tompább lesz a vége
ha jól csinálják és nem vágnak sokat, akkor ez nem állatkínzás, mert nem is érzi az egészet és nem zavarja a cicát
4/4 anonim válasza:
Az én cicám nem kaparászik olyan tárgyakon, aminek nem örülök és játék közben sem használja a karmait, úgyhogy én nem vágom. De ha problémásabb macska lenne, akkor vágnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!