Puma és hiúz harcában ki nyerne?
Figyelt kérdés
Elolvastam minden szabályt egyet se szegek meg ha nem akarsz válaszolni nem is kell bőven elég a szavazás.2021. okt. 23. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Hiúz
Puma
23 szavazat
1/13 anonim válasza:
A hiúz kisebb termetű tudtommal, emiatt a pumára tippelek.
2/13 anonim válasza:
Mindig arra szavasok amelyiken kevesebb szavazás van.
Erre bíztatom a többieket is ezeknél a vs kérdéseknél :D
3/13 anonim válasza:
Miért van ilyen sok x y állat harca kérdés mostanában most totál komolyan kérdezem?
4/13 anonim válasza:
#3 Valami hülyegyerek ezekkel szórakozik.
5/13 anonim válasza:
4. https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__11414762-hi..
itt az újabb..
7/13 anonim válasza:
Mivel ezek a kérdések már szórakozásból születnek és provokációnak minősülnek, lehet írni a moderátoroknak, hogy ideje tiltani az oldalról az illetőt! Fogjunk össze ellene!
8/13 anonim válasza:
7.látják mivel törölnek válaszokat de a kérdések maradnak így gondolom nem fogják tiltani sajnos..:(pedig baromi zavaróak..mert látható hogy direkt trollkodásból vannak
9/13 anonim válasza:
7.és valószínűleg 2 vagy 3 ember szórakozhat mert beszéltem egyel amúgy.
10/13 anonim válasza:
#7 vagyok. Nem jelenteni kell, hanem írni a moderátoroknak, minél többen, annál jobb. Teljesen mindegy, hány ember szórakozik, meg tudják nézni, hogy az adott fiókból hány ilyen jellegű kérdés származik. Mivel sok felhasználót zavar, töröltetni tudjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!