Miért bújik mindig hozzám a cicám amikor a párommal szexelünk?
Figyelt kérdés
Hogy szoktassam le erről?
2 éves fiú cica
2021. okt. 21. 22:10
1/21 anonim válasza:
Közébitek akar férkőzni. Ne hagyjátok! Legyen nálatok vízipisztoly és locsoljátok meg, amikor már látjátok rajta, hogy közelít felétek.
3/21 anonim válasza:
Azt hiszi hogy bánt a másik "kandúr" :D
4/21 anonim válasza:
Én biztos nem tudnék úgy dugni, hogy ott a kisállatom. Max. a halak.
6/21 A kérdező kommentje:
Mit csináljak vele? Kizárni nem akarom mert akkor nagyon nyávog szegény. Az még idegesítőbb.
2021. okt. 21. 22:29
8/21 anonim válasza:
Azt hiszi bántanak és meg akar védeni.
Jobb ha kizárjátok mert ha egyszer úgy dönt, hogy rátámad a zacsira több szempontból sem lesz köszönet.
9/21 anonim válasza:
5# ennyire nincs életed a gyakorin kivül?
10/21 anonim válasza:
Érdekes, nekem az előző cicám antiszoci volt és utálta az akkori páromat, úgyhogy szex közben nem nagyon jött a közelünkbe. A mostani barátságosabb, volt egy futó kapcsolatom, szex után szokás szerint a fejem fölé feküdt a cica (mindig így alszom vele), de olyan hangosan és hosszan dorombolt, mint még soha. Azt hittem, a srác horkol..:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!