A macska van annyira kíváncsi, hogy bele essen a kútba?
Figyelt kérdés
Sajnos már nincs más ötletem, hogy hová lehetett. :(2021. okt. 19. 19:00
1/6 anonim válasza:
Normális ember lefedi a kutakat, épp ezért.
2/6 anonim válasza:
gyerekek is belefulladnak nem letakart kútba.
3/6 anonim válasza:
Ezer variáció van még, hogy hová tűnhetett. Nálunk egyébként fulladtak bele kismacsekok az esővízgyűjtő hordóba :-(
4/6 anonim válasza:
Az én macskám (már meghalt😭) rengetegszer ült a kút fölött egy ilyen fa cuccon és mindig szív bajt kaptam hogy mikor fog beleesni, de nem esett...sztem a macskák többsége nem olyan ügyetlen higy beleessen
5/6 anonim válasza:
Nekünk esett bele a kerekeskútba macska, (nem a mienk, idegen), le volt fedve a kút, de valaki levette a tetőt (nyaralóban volt a kút, nem volt kerítés). Az egész kutat ki kellett merni és tisztítani a tetem miatt...
Szóval igen beleeshet, belefulladhat, fedni kell a kutat.
6/6 anonim válasza:
Nagymamámnál van olyan régimódi kút, aminek rácsos az oldala, a kiscica pont befért közötte. Szegény beleesett, nem sokkal később a másik is. Mivel már rég nem használja azt a kutat, fóliával körbetekertük neki, hogy ne legyen több macska haláleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!