olyan erővel "dagaszt" hogy kiluggatja a ruháim ráadásul fáj is nagyon.le lehet szoktatni vagy inkább vágattasam le a körmeit rövidebbre?
2010. szept. 2. 16:53
1/9 anonim válasza:
ivartalaníttasd, ha levágatod a körmeit, akkor csak megfosztod a mászástól
2010. szept. 2. 16:59
2/9 anonim válasza:
Azért az ivartalanitás sem megoldás mindenre... :) erre pl. nem. Ez úgy gondolom, inkabb nevelés kérdése. Próbáld meg leszoktatni róla... Dobd le, ha bedurvul, szerintem. Bár én még kezdő macskás vagyok.
2010. szept. 2. 17:13
3/9 anonim válasza:
de erre pont megoldás a herélés, kicsit le fog nyugodni, kevésbé lesz "pasi" ....
2010. szept. 2. 17:15
4/9 anonim válasza:
Erre nem megoldás az ivartalanítás.
2 és fél éves kandúrom ivartalanított és mégis széttépkedte a rongyokat amiket dagasztott.
Rájöttem, hogy melyik a kedvenc ruha darabja amit a legszívesebben gyúr és neki adtam. Betettem a kosarába. Azóta ha dagasztani támad kedve, bemegy a kosarába. Nálunk ezzel meg is oldódott.
2010. szept. 2. 17:35
5/9 anonim válasza:
A dagasztás nem "pasi" szokás. Nekem egy fiú és egy lány cicám is van, mindkettő ivartalanított, mégis dagasztanak.
A dagasztás ösztöne kölyökkorukból marad meg, ugyanis szopás közben dagasztanak az anyacicán. Tehá tez egy teljesen pozitív dolog a részükről.
2010. szept. 2. 18:51
6/9 anonim válasza:
Az én ivartalan "kislányom" is minden este elalvás előtt odajön a hasamra/mellkasomra, majd dorombolva dagaszt és közben forog. Ha megsimogatom, azt biztatásnak veszi, ilyen kor tovább csinálja. Majd összegömbölyödik a lábamnál és elalszik. Úgyhogy azt bizton állíthatom én is, hogy a dagasztás és az ivarosság között az égvilágon semmi összefüggés sincsen.
2010. szept. 2. 19:08
7/9 anonim válasza:
Én a világért sem szoktatnám le róla.
Olyan aranyos ahogy dagasztva "megágyaz" magának aztán összegömbölyödik és alszik. Meg azt is kibírom ha rajtam dagaszt, mert ez olyan cicás dolog.
2010. szept. 3. 08:29
8/9 A kérdező kommentje:
én is birnám ha nem fájna rohadtul és nem menne tönkre a gatyám töle,sőt imádom mikor a lány cica csinálja,mert az nem fáj annyira :D
2010. szept. 3. 18:43
9/9 anonim válasza:
Keress egy kis takarót, vagy vastagabb rongyot, amit már nem használtok, és amikor megy a cica dagasztani, akkor tedd alá :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!