Melyik a kedvenc macska fajtád?
Figyelt kérdés
2021. okt. 17. 16:58
11/19 anonim válasza:
Cirmos házimacska nem pedigrés ősökkel.
12/19 anonim válasza:
Sziámi. Nagyon szép és okos macska.
13/19 anonim válasza:
Én is sziámit írtam, nem tudom mit kellett lepontozni. Fogadok a nyomorék házi macskások élvezkednek ezen
14/19 anonim válasza:
Ilyen kérdésekre csak azt lehet írni, hogy a kukából előrántott márkás cipő dobozba kitett házi macska a legjobb, mehatazzzmentetttt
15/19 A kérdező kommentje:
13-nak
Az biztos. A saját véleményben nincs se jó se rossz válasz alapjáraton nem is kéne pontozni egy ilyen saját véleményes válasznál.
2021. okt. 17. 19:34
16/19 anonim válasza:
17/19 anonim válasza:
Burmai Szent templom macska 🥰
(Jah, tudom, fúj nem mentett, de értelmezzük a kérdést, a mentett nem egy fajta ;) )
18/19 anonim válasza:
Én írtam a cirmos házimacskát. Sosem volt mentett macskám, hanem csak ilyen falusi vegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!