Miért a fal tövébe fialt a macska a szabadban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 23:29
3/12 anonim válasza:
Kifejtés hiányában nehéz válaszolni. Általában védett helyet keres az anya. Tiéd a cica? Felkészültél a picik érkezésére? Biztosítottál helyet az anyának a szüléshez? Mennyi idős az anya? Elég fejlettek a kicsik és esznek rendesen?
4/12 anonim válasza:
3
Nagyon soknak nincs biztosítva mégis megoldják. El szokták dugni őket
5/12 anonim válasza:
Mert ott volt menedék. Gondolom te sem az Alföld kellős közepén szeretnéd világra hozni a gyermeked.
6/12 anonim válasza:
Szegény, adjál neki nagy dobozt rongyokkal.
7/12 anonim válasza:
Gondolom máshova nem tudott. Jobb mint az út közepén, valamivel védettebb
8/12 anonim válasza:
#4 3-mas vagyok. Ezzel tisztában vagyok, arra akartam kilyukadni, hogy napokkal a szülés előtt többször oda fekszenek, felmérik a terepet, sokszor az embertől kérnek segítséget, hogy megfelelő helyet találjanak. Ha volt kihelyezve valami, akkor a kérdezőnek látnia kellett (már,ha övé a cica), hogy oda megy-e a macska. A macska ösztönösen rejtekhelyet keres. Kivéve, ha fiatal, tapasztalatlan, túl idős, beteg, probléma adódott a szülésnél vagy elvetélt.
9/12 anonim válasza:
Dehogy kér. Ők ösztönösen cselekszenek.
10/12 anonim válasza:
#9 Hidd el, hogy sok esetben kérnek segítséget, már amelyikkel foglalkoznak is. A macska nem hülye állat. Nekem is volt egy mentett vemhes macskám. Napokkal a szülés előtt már nyávogott, hívott engem. Bújkált be a szekrények alá, kereste a helyet, közben hívott magával. Készítettem neki szüléshez egy dobozt, amit helyezgetnem kellett, mert a macskának nem tetszett, ahova akartam volna rakni. Nem csak az ösztön létezik, hanem a bizalom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!