Ebből a fajta tàlból nem tudnà kiborítani a cicàm a vizet?
Sokszor azzal szórakozik, hogy kiborítja, vagy kifröcsköli belőle a vizet. Most egy ilyen laposabb, üveg tàlban van neki a víz, de azt le szeretném cserélni, és laminált padlót fogunk rakni, nem szeretném, ha felpúposodna a víztől.
Ezt néztem:
Előre is köszi!
Első: ezen jót nevettem, halàl őrültek a cicàk...:D
Màsodik vàlaszoló: köszi, akkor.szétnézek még.
Harmadik: A cicàk nagyon is okosak, és baromi jófejek is..
Esetleg egy itatokut? Nem akkora ervagas, 5-6 ezer korul is kapni, lehet tetszene neki annyira, hogy ivasra hasznalja jatek helyett. Vagy ki tudja, de egy probat meger szerintem :D
Nekunk egyebkent szinten parkettan van a kajas es vizes talja, de egy oriasi muanyag, nagyobb peremu talcan, igy ha kiborit valamit, nem gond.
Olyat vegyél, aminek a talpa szélesebb, mint a karimája. Ilyen jellegű:
És mindenképp kerámia legyen. A formája miatt nem tudja megborítani, és ha befelé hajlik a pereme, akkor kipocskolnia is nehezebb. Bár ha a tiétek is olyan, hogy a mancsával "ellenőrzi a vízszintet", akkor azért így is előfordulhatnak csöppek, de felborítani nem tudja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!