Benti egyedüli cicát érdemes teszteltetni, vagy nem kell?
Figyelt kérdés
3 hét múlva fogom vinni ivartalanítani, gondoltam akkor már teszteltetném is, viszont nem tudom, hogy szükséges-e.
Illetve Nobivac tricat trió oltást kapott 8 illetve 12 hetesen, ezen kívűl még kell kapnia/érdemes beoltatni valami ellen?
2021. okt. 8. 11:19
1/7 anonim válasza:
Ha nem telik rá, akkor nemigen kell. Mi se teszteltük, és csak az ajánlott 2 oltást kapta meg, plusz ivartalanítás (meg persze féregtelenítés). 3 éves már, és szerencsére semmi baja, azóta nem is oltattuk, mert tényleg egyedül van, csak benti. Inkább veszünk drágább - minőségibb tápot, minthogy feleslegbe chipeltessem, oltassam. Sajnos nincs mindenre pénzünk most még.
2/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes. Ha neadjisten, beteg, jobb minél hamarabb megtudni, mint csak esetleg akkor, amikor már komoly tünetek jelentkeznek. De ha most nincs rá keret, nyilván megcsináltathatod később is.
4/7 A kérdező kommentje:
A pénz nem kérdés, azért bizonytalanodtam el, mert két állatorvost kérdeztem, és mind a kettő mást mondott.
2021. okt. 8. 12:13
5/7 anonim válasza:
Szívféregre minimum megéri.Szúnyogcsípéssel terjed,sajnos a házban is van szúnyog.
6/7 anonim válasza:
FIV/FELV tesztet én rögtön csináltattam a befogadott cicámnak, pedig csak benti.
7/7 anonim válasza:
Egyedüli cicának akarod lakásba, akkor felesleges. Max azért érdemes, ha mégis beteg, akkor a megfelelő gyógyszereket és tápot kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!