Ma voltam a cicámmal az első oltáson. Pár órával később észrevettem, mintha elfogyott volna az ereje, nem érdekli semmi. Ha megemelem a hóna alatt nagyon sír, pedig nem oda szúrtak neki szurit, enni nem eszik a testhője magasabb. Normális ez?
Figyelt kérdés
Első cica, nem vagyok tapasztalt ilyen dolgokban.2021. szept. 21. 22:00
11/16 anonim válasza:
Eszik, iszik?
Milyen oltast kapott?
12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, igen eszik iszik rendesen, már így járkál azóta, viszont ha a súlyt a hátsó lábaira viszi reszket
2021. szept. 22. 17:17
13/16 anonim válasza:
Lehet hogy csak oltasi reakcio es faj neki az oltas helye, de ha holnapra ez a problema ugyanugy van akkor vidd allatorvoshoz. Lehet valami becsipodott neki mikozben az oltast adta a doki. Egy ilyen pici macskanal figyelni kell am mindene olyan pici. Az is lehet hogy valami ideget erintett a tu.
14/16 anonim válasza:
Pici macskarol van ugye szo csak hogy tisztazzuk? 13-as vagyok.
15/16 A kérdező kommentje:
Igen kis macska, már hálistennek egyre jobban van :)
2021. szept. 23. 07:11
16/16 anonim válasza:
Normális, hogy levert. Az ember is gyakran levert egy oltás után, lásd most a kovidos oltottak nagytöbbsége bágyatag a szuri után. Ha 24 óránál tovább tart, akkor vidd vissza dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!