Ma voltam a cicámmal az első oltáson. Pár órával később észrevettem, mintha elfogyott volna az ereje, nem érdekli semmi. Ha megemelem a hóna alatt nagyon sír, pedig nem oda szúrtak neki szurit, enni nem eszik a testhője magasabb. Normális ez?
Igen, némely oltás "leveri" egy kicsit, kedvetlenné, érzékennyé válik, satöbbi. Ugyanúgy, mint nálunk embereknél is, ha valami ellen védőoltást kapunk, felviheti a lázat, ténfergünk, álmosak, fáradtak, levertek leszünk tőle. Ez mondjuk egy, másfél napig tart.
Állatorvos nem említette, hogy az oltás okozhat ilyen tüneteket?
...azért kérdeztem, mert a mi állatorvosunk mindig mondja, hogy előfordulhat, hogy rosszul lesz a cica. Még idősebb cicával is megtörténhet, holott 4, általa jól ismert macskánk van, de akkor is szól. :) Főleg ha első cica a háznál, és a gazdinak még nincs tapasztalata. :)
Leht valami ideget ért a tű.
Ha holnap nem változik ez a probléma vidd vissza az állatorvoshoz. De ha nem tájékoztatott az oltás utáni dolgokrol lehet jobb lenne ha keresnél egy másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!