Jó estét!!!! Állatorvos kéne aki nyitva van holnap vagy akár ma este is tudna valamit csinálni vele??????
Ha jól olvasom baleset történt a macskával, mert verekedésbe keveredett egy másikkal?
A megjelenített kulcsszavakból ezt szűröm le.
Nemti az egy város, falu, község vagy micsoda? (Megnézhetem a honlapját, ha gondolod és megpróbálok segíteni innen távolról.)
Próbálok abban bízni, hogy minél gyorsabb segítő szándékú további válaszok jelennek meg a közreműködésem által.
Húha ez nehéz feladat lesz, mert én Budapestről vettem az "adást", de talán a facebook-on sokkal gyorsabban célhoz tudnál érni.
Nekem ez a szerény tippem. (Ott szoktak megosztani ilyen extra gyorsasággal segítséget kérő posztokat és állítólag ott lehet hatásos segítséghez jutni.)
Sajnos olyanról nem tudok, hogy segélyszervezetek állatokat mentenének. De talán a 116-123 nonstop lelkisegély vonal felhívható ilyen esetben is.
Nekem is szoktak egészen reménytelen helyzetekben vigaszt nyújtani - csak van annyira szívük-lelkük, hogy valamilyen elérhetőséget meg tudnak adni vagy együtt gondolkodnak Veled/veletek kérdező.
Annyit meg tudtam nézni, hogy Nemti egy viszonylag kis lélekszámú község.
Állatmentő szolgálat alapítvány, állatmentő sereg - facebook. Ezt találom a leggyorsabbnak.
Sajnos a helyszín Budapesten van, de ha helikoptert tudnának küldeni érte, talán megmenthető lenne szegény.
Úgy sajnálom, szegény cicust. :( Bárcsak meggyógyulna. :(
Igen, helikopter!
Egy "haszontalannak" látszó ÁRTATLAN, ÖNZETLENÜL SZERETNI TUDÓ ÉLŐLÉNY megérdemli, hogy megmentsék az életét, megfelelő fájdalomcsillapítással karöltve!!!
Nagyon együtt érzek Veled Kérdező! Valamiképpen drukkolok, hogy a házi kedvenc ne múljon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!