Van esély rá, hogy visszajön a cicám?😔
Hétfő este láttuk utoljára, szóval ez az 5. nap nélküle. Másfél éves kandúr cica, nagyon szeretem, és sose tűnt el így. Egyszer volt hogy 2 napig nem láttuk, de olyan hogy 4-5 napig eltűnik ilyen még sose volt. Kezdem elveszíteni a reményt, hogy valaha újra látom :(
Nagyon hiányzik és nagyon szeretem.
7#
20 km-ről egy adott házhoz célzottan visszatalálnia? De igen az....
Hívogasd, járj körbe! Kérdezd meg a szomszédokat! Ha elütötték is, meg kell lennie valahol...
Facebookra is rakd ki, ha vannak hirdetőtáblák oda is, csinálj apró szórólapokat és rakd be a környezők utcák postaládáiba... Vannak csoportok, Menstd meg stb., vagy attól függ hol laksz, helyi állatvédők csoportjai. Esetleg az állatorvost is megkérdezheted!
Én egyszer 9 nap után sem akartam feladni és a plakát hazahozta... Pedig ivartalanítva volt, mégis kóborolt.... Napi szinten jrtam a ház kilóméteres körzetét, réteket, csak enni mentem haza... Addig nem akartam feladni, még legalább a tetemet meg nem találom, mindent feljártam árkot-bokrot, vagy meg nem tudom, mi lett. Vettem neki jeladós GPS nyakörvet utána....
Ja és ha vannak nyaralók, vendégházak, vagy hétvégi házak a környéken, azokat is érdemes megnézni, bezárhatták esetleg véletlen és nincsenek ott. Én ki is nyittattam párat... Mert pont akkor nem volt vendég...
Betették egy kocsiba, nem lát semmit nem tud tájékozódni. Nem saját lábán magától csatangolt el az a macska úgy, hogy látná merre-hogyan. Szóval, de igen egy kisebb csoda, hogy így 20 km-re visszamegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!