Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van esély rá, hogy visszajön...

Van esély rá, hogy visszajön a cicám?😔

Figyelt kérdés

Hétfő este láttuk utoljára, szóval ez az 5. nap nélküle. Másfél éves kandúr cica, nagyon szeretem, és sose tűnt el így. Egyszer volt hogy 2 napig nem láttuk, de olyan hogy 4-5 napig eltűnik ilyen még sose volt. Kezdem elveszíteni a reményt, hogy valaha újra látom :(

Nagyon hiányzik és nagyon szeretem.

2021. szept. 11. 14:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

7#

20 km-ről egy adott házhoz célzottan visszatalálnia? De igen az....

2021. szept. 11. 16:25
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Tedd ki mindenhova, hogy eltűnt, plakátold ki a környéket. Nézz szét a közeli menhelyek, gyepik weboldalán vagy menj be hozzájuk, hátha befogták. Ha van chip, akkor nagyeséllyel meglesz
2021. szept. 11. 17:05
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Hívogasd, járj körbe! Kérdezd meg a szomszédokat! Ha elütötték is, meg kell lennie valahol...

Facebookra is rakd ki, ha vannak hirdetőtáblák oda is, csinálj apró szórólapokat és rakd be a környezők utcák postaládáiba... Vannak csoportok, Menstd meg stb., vagy attól függ hol laksz, helyi állatvédők csoportjai. Esetleg az állatorvost is megkérdezheted!

Én egyszer 9 nap után sem akartam feladni és a plakát hazahozta... Pedig ivartalanítva volt, mégis kóborolt.... Napi szinten jrtam a ház kilóméteres körzetét, réteket, csak enni mentem haza... Addig nem akartam feladni, még legalább a tetemet meg nem találom, mindent feljártam árkot-bokrot, vagy meg nem tudom, mi lett. Vettem neki jeladós GPS nyakörvet utána....

Ja és ha vannak nyaralók, vendégházak, vagy hétvégi házak a környéken, azokat is érdemes megnézni, bezárhatták esetleg véletlen és nincsenek ott. Én ki is nyittattam párat... Mert pont akkor nem volt vendég...

2021. szept. 11. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Kísérteni mindig vissza jöhet végül is.😰
2021. szept. 11. 23:09
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Legközelebb felelősen tarts cicát és nem lesz ilyen probléma :( Bent kell tartani vagy legalábbis kerítésen belül - macskabiztos kerítés. Sajnos a mai világban már nem lehet kintre járós macskát tartani: elütik, megmérgezik, megkínozzák és még belegondolni is rossz, hogy mi történhet még vele. Borzalmas világban élünk, gonosz emberekkel.
2021. szept. 12. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:
85%

Betették egy kocsiba, nem lát semmit nem tud tájékozódni. Nem saját lábán magától csatangolt el az a macska úgy, hogy látná merre-hogyan. Szóval, de igen egy kisebb csoda, hogy így 20 km-re visszamegy.

2021. szept. 14. 12:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!