Melyik a jobb a 2 közül?
1: Összetevők
Gabonafélék, Hús és állati származékok (20%, melyből 2% marha és 2% csirke a steak és korong formájú tápszemekben*), Növényi fehérjekivonatok, Olajok és zsírok, Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok, Élesztők, Zöldségek (0,6% dehidratált zöldség, egyenértékű 4% rehidratált zöldséggel a tripoláris formájú tápszemekben**), *Teljes mennyiség a termékben: 1,5% marha és 1,5% csirke, **Teljes mennyiség a termékben: 1% rehidratált zöldség
2:Összetevők
Gabonafélék, Hús és állati származékok (17%; melyből 4% marha a zöld, narancs, barna színű tápszemekben), Növényi fehérje kivonatok, Olajok és zsírok, Élesztő (2,5%), Növényi eredetű származékok (2% cukorrépapép), Ásványi anyagok, Zöldségek (1% szárított borsó, mely 4% borsónak felel meg a zöld, narancs és barna színű tápszemekben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!