Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Pici cicák csipás szemére mit...

Pici cicák csipás szemére mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Próbáltam a kamillateát,de csak ideiglenesen jó,utánna megint összeragad nekik.Valamilyen szemcseppet nem tudnátok ajánlani?Amúgy még csak 3 hetesek,ha ez számít.
2010. aug. 30. 22:44
 1/8 Bocipók ***** válasza:

Kamilla+cickafark-fű tea vegyesen.

Napi 2x kell nekik mosni és legalább egy hétig.

Lehet azért is nehezen gyógyulnak, mert az anyjuk tisztogatás során megint beleviszi a nyelvével a bacikat a szemükbe.

2010. aug. 30. 22:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.mondjuk még csak két napja csinálom,valamivel jobb már,de ha alszanak,utánna megint összeragad.
2010. aug. 30. 22:55
 3/8 anonim ***** válasza:
A kamillától nálunk csak rosszabb lett. Az állatkórházban csepegtettek a szemükbe valamit, ami nagyon jót tett. Talán kérdezz meg egy orvost, nehogy rámenjen a szemük. (Sajnos olyat is láttam már.:( )
2010. aug. 30. 23:55
 4/8 anonim válasza:
az én cicámnak is ráment a szeme...
2010. aug. 31. 00:15
 5/8 anonim válasza:

kamilla tea..

vagy én elvittem állatorvoshoz adott szemcseppet és most már nagyon szép a szeme:D

2010. aug. 31. 00:18
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem kell mindenért állat orvoshoz futni..

Én súlyos esetbe nagyon rohannák de ez nem súlyos eset...

Talán ez a súlyos betegség:

Szőrhiányosság...

Fuldoklás

aszma

epilepszia

mérgezés

veszetség (oltás)

Meg még ezer más betegség van ami nagyon súlyos

2010. aug. 31. 08:18
 7/8 anonim válasza:
kérdezzd meg az állatorvostól melyiket ajálja
2010. szept. 1. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
A vakság is súlyos betegség, ha a gazdi össze-vissza kezelgeti szegény állatot és a végén odalesz a szeme. Azért van az orvos, hogy segítsen. Nekünk többféle cseppünk és kenőcsünk is van, de egyiket se merem mondani, mert lehet, hogy piciknek nem adható.
2010. szept. 1. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!