Kinti vadász macskából lehet-e benti macska?
Vidéki nyaralónk szomszédságában van egy nagyon aranyos lány cica, 7 hónapos. Sokat átjár mikor lent vagyok, barátságos, játékos. A szomszéd viszont el akarja ajándékozni valakinek a faluban, mert az 5 éves unokájának csak kölyökként tetszett, most már nem foglalkozik vele.
Én viszont budapesti társasházban lakom, kérdés, hogy tudna-e alkalmazkodni ilyen változáshoz egy macska. Szeret vadászni, egereket eszik, éjszaka aktív. Én szívesen levinném sétálni cicapórázzal, de nyilván ez nem ugyanaz. Nagyon a szívemhez nőtt a cicus, nagyon hiányozna, ha nem láthatnám többet.
Kérdés tehát: falusi cicából lehet-e városi szobacica
A mi hazi cicankat is igy fogadtuk orokbe, kinti volt 6 honapos koraig, nalunk benti lett. Megszokta, bar mas valasztasa egyebkent sincs, mert leukozisos, mint utobb kiderult, nem elhetne akkor sem kint, ha kertes hazunk lenne. Meg mi azon az elven vagyunk, hogyha nem tudjuk biztonsagosan a kertben tartani, akkor inkabb legyen benti.
Viszont abban is van valami, hogy picit lutri a dolog. Biztosan van olyan macska, aki nem, vagy iszonyuan nehezen tudna megszokni a lakast, nem tudom. Sok-sok foglalkozas,jatek, ivartalanitas sokat segit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!