Csipesszel szedjem ki a macskából a kullancsot?
Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 16:37
1/18 anonim válasza:
Csipesszel vagy fogóval az tök mind1 - csak jól fogd meg és elsőre kapd ki.
3/18 anonim válasza:
Ja a hátulját ne nyomkodd! Pl csípő vagy harapó fogóval is meg lehet fogni finoman a nyakánál, és hirtelen kihúzni.
4/18 anonim válasza:
Nem muszáj kiszedni belőle, magától kihullik (állatorvosom mondta) vagy kivakarja a macska magának.
De ha mégis ki szeretnéd szedni:
Mindegy,mivel szeded ki, csak ne szakadjon bele a feje.
5/18 anonim válasza:
Fillérekért lehet kapni, talán sima gyógyszertárban is, egy fröccsöntött műanyag kiszedőt, azzal garantáltan nem marad benne a feje sem.
6/18 anonim válasza:
Még áruházakban is lehet kapni kullancs csipeszt pl auchan tesco. De gyógyszertárba is biztos. Ezt erre találták ki, azzal szedd ki
7/18 anonim válasza:
És addig mit csinál a macska? Csak azért kérdezem, mert az én kandúrommal komoly hatalmi vita, a kullancsozás. Mondjuk ő akkor indokolatlanul kedves, innen tudom, hogy van benne :D Ha kiszedtem belőle, simán körömmel, akkor megy a dolgára.
8/18 anonim válasza:
Persze, ha van rá lehetőség, akkor mindenképpen csipesszel szedd ki! Az a legjobb. (:
9/18 anonim válasza:
Én csipesszel szedtem ki. Olyan pici volt a kullancs, hogy kézzel esélytelen lett volna.
10/18 anonim válasza:
#4 aha és a dzsuvás vért meg visszaöklendezi a macskába, zseniális gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!