Okoz gondot a macskának ha egyedül lesz 14 napig?
Figyelt kérdés
2021. aug. 30. 20:01
1/25 A kérdező kommentje:
Mindig volt itthon valaki, a 7 év alatt a cica sosem volt egyedül a lakásban. Most 14 napra el kell utaznunk, így teljesen egyedül maradna a lakásban. Unokaöcsém minden nap eljön reggel, este megetetni, friss vizet adni, almot kitakarítani, kicsit játszani. De nagyjából egyedül lesz a lakásban. Ez gondot okozna a cicának?
2021. aug. 30. 20:02
2/25 anonim válasza:
Hány éves az unokaöcséd, mennyire megbízható? mert egy bizonyos kor alatt nemigen érdekli a srácokat, mi a feladat, ha érdekesebb adódik.
3/25 A kérdező kommentje:
30 éves. Megbízható. Vigyázott már rá, de akkor az unokaöcsém is a lakásban maradt. Addig ott lakott. De most nem tud a munkája miatt itt aludni csak ingázni.
2021. aug. 30. 20:05
4/25 anonim válasza:
Ha van elég játéka, tud nézelődni ablakon, tuti nem tud megszökni és unokaöcséd megbízható, akár tudna egy-két nap pár órát tvézni, vagy valami, akkor szerintem okés.
5/25 anonim válasza:
Unokaöcséd nem tudja haza vinni? Akkor neki sem kéne ingáznia.
Amúgy ha marad az eredeti terv és ellátja, nem lesz baja, biztos szokatlan lesz neki hogy egyedül van.
6/25 anonim válasza:
Olvastam itt beírásokat, hogy hazajőve nem volt meg a macska, és akik vigyáztak rá, azt mondták, megszökött. Kisurrant az ajtón, s vége. Hogy minek surrant ki, ahogy bejöttek, úgy kell neki... Én sehová sem utazom, mert nagyszüleim elraktak már a háztól több állatomat kiskoromban, ezért senkiben nem bízom ilyen ügyben.
7/25 A kérdező kommentje:
Tévét kértük, hogy ne kapcsolja ki. Alap, halk hangon mehet éjjel-nappal. Csak benti cica, sosem megy ki, nem is vágyik rá, de nem is tud kimenni. Játékai vannak, bár elég lusta macska. Csak aggódom miatta, mert eddig mindig volt valaki a lakásban, mindig volt egy ember akit látott. Most 14 napig nem lesz állandóan valaki a lakásban.
2021. aug. 30. 20:10
8/25 A kérdező kommentje:
Nem viheti magával sajnos, mert albérletben nem lehet vinnie, a másik ok, hogy a macska nem szereti a komfortzónáját elhagyni.
2021. aug. 30. 20:12
9/25 anonim válasza:
Igen, gondot okoz a macskának, ha egyedül lesz 14 napig! Ugyan úgy, mint ahogy minden embernek és állatnak gondot okoz az, ha 14 napig naphosszat egyedül kell lennie, holott nem ehhez van szokva. Én etetni szoktam a szomszéd macskáit, ha ő elmegy nyaralni. Takarítani nem takarítok, ez nincs a megállapodásban. Na, ne tudd meg, mi szokott várni a gazdira, mire hazajön a nyaralásból!
10/25 anonim válasza:
4es vagyok: Arra gondoltam, hogy mondjuk hétvégén pár órát ott maradna unokaöcséd vagy hétvégén ott aludna, hogy mégse legyen folyamat egyedül a macska.
A miénknek 6 nap volt a leghosszabb, amit egyeül töltött, bátyám járt etetni, almozni, de semmi baja nem volt szerencsére és kárt sem okozott. Mikor megérkeztük a bőrönd szaga jobban érdekelte, mint mi :D (Ő is csak benti, 3 éves ivartalanított fiú, napi max 5 órát aktív, a többi alvás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!