Mi fogja bírni?
Sziasztok.
Mjskolcon jártam, és találtam egy kidobott cicát. Jobb hílyán megfogtam kajával, és a háti táskában ülök épp vele a vonaton. 50 km kb 1 óra az út. Jelenleg nyugodt, bem nyávog nem mozog. Néha kicsit kinyitom a cibzárt és engedek be levegőt neki. Ki fogja bírni az utat? Nőstény, és valószínűleg vemhes is. Otthon van cica szállítóm, holbap be vinném állatorvoshoz, hogy megvizsgálja.
5ös vagyok
Nagyon cukorfalat, már amennyit látok belőle. Biztos nem örül a helyzetnek, de még nem tudja milyen jó lesz neki :)
Ha evett, szerintem nem lesz baja, van esetleg latható sérülés rajta?
At út nagyon jól telt. Nagyon nyugodt cica.
Volt orvosnál, vemhes. Így majd a kiscicáknak keresek gazdit. A plakátokat viszont kiteszem. Hátha...
A bajúszánál gyulladás van, tele van parazitákkal kapott gyógyszert ezekre.
Jó kedvű és jó étvágyú, de még félénk. Fúj morog ha meglát, de aztán lazán megsimizem és bújik.
14es: felelősségteljes gazdi nem engedi hogy bolhás legyen a macskája, főleg nem azt, hogy a telket elhagyja. Törvénybe van foglalva. Minden macska, amelyiket kienged a gazda, az kóbor és a gazda törvény sért - büntethető lenne.
Szóval kérdező ne is keresd a gazdáját, ha jó dolga lett volna, akkor nem az utcán találod és nem ilyen állapotban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!