Mi fogja bírni?
Sziasztok.
Mjskolcon jártam, és találtam egy kidobott cicát. Jobb hílyán megfogtam kajával, és a háti táskában ülök épp vele a vonaton. 50 km kb 1 óra az út. Jelenleg nyugodt, bem nyávog nem mozog. Néha kicsit kinyitom a cibzárt és engedek be levegőt neki. Ki fogja bírni az utat? Nőstény, és valószínűleg vemhes is. Otthon van cica szállítóm, holbap be vinném állatorvoshoz, hogy megvizsgálja.
De rendes vagy :-) Bízzunk benne, hogy kibírja hazáig.
Szurkolok.
Ki*
Remélem, hogy nem lesz baja...
Egy nagyon jó ember vagy, bárcsak mindenki igy cselekedne mint te.
Ha evett az már jó jel, ivott is? Kicsit próbáld itatni, a legjobb lenne egy kis cukros viz, felélénkitené. Más ötlet nem jut az eszembe sajnos.
Nem sajnos inni nem tudtam adni neki. A majára szó szerint rá rabolt, de látszott, hogy nagyon fél. De éhesebb volt mint félős. Szerencsére.
Soha, de soha nem megyek el rá szoruló állat melett. Van 5 cicám, ivartalanítottak kinti bentiek. Nála most az a terv, hogy csak benti lesz és ivartalaníttatom őt is.
Havi szinten kb 50 ezer az 5 cica de nem érdekel mennyibe kerülnek. Az élet rengeteg pofont osztott ki, hogy tudjam: Csak az állat szeret önzetlenül.
Eddig kb 20 cicának és kutyusnak találtam ottgont akiket mentettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!