Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy sima házi cicát lehet...

Egy sima házi cicát lehet szoba cicára szoktatni?

Figyelt kérdés
Anyuéktól(vidék) el akarok hozni 1 kiscicát, de mi bérlakásba megyünk Pestre.Na most ott csak ugye a házban lakhat a macska,de félek ha kiheréltetem,akkor ugyan úgy körbepisil mindent vagy a legrosszabb h. depressziós lesz.Most nagyon szép, életvidám kiscica,de fiú, ők meg ugyebár elég nagy piszkot hagynak maguk után.
2010. aug. 30. 10:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
napközben nem leszünk otthon, csak meló után.
2010. aug. 30. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy mégegy cicát befogadjatok ugyanabból az alomból. problémát nem sokkal többet okoz, mint egy, ami duplázódik az a kaja és állatorvos költségei.
2010. aug. 30. 13:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Liam Hemsworth-szelaj, h. én vidékről való vagyok, rendes családi ház és fogalmam sincs h. egy macsa hogyan bírja a bezártságot.Mert őket azért nem lehet úgy sétáltatni vinni mint a kutyákat, na meg a macskák mégis inkább vadászni szoktak.De anyuáknál nagyon sok cica van és örülnének ha egyet elvinnénk.Bár félperzsa,mert hosszú szőrű,de mégis kinti cica(anyuéknál nincs beengedve a lakásba)
2010. aug. 30. 13:54
 14/14 anonim válasza:
Könnyü lessz az én macskáim mindig beszöknek a házba,
2010. aug. 31. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!