Vegánként ha ezzel ettem a macskámat, akkor megkap mindent ami a húsban van és nem lesz semmi baja?
Szerintem fordítsd meg, a macskád nem vegán, ezért szerintem egyél húst.
Nem fogsz gondolom, a macska sem vegán , egyen nyugodtan húst. Neked szabad döntésed, hogy mit és hogyan eszel de "kényszerítsd rá" a macskádat. Alkalmanként persze adhatsz neki vegán kaját, akár amit linkeltél. Kiegészítőnek jónak tűnik de nem a hús helyett. :)
Jól mondták többen, tarts élve növényevő állatot....nyuszit, csigát, kecskét, stb.
Macska húsevésre, vadászatra lett kitalálva, neki ez nem annyira jó.
Ha tudod, hogy egy HÚSEVŐ állat táplálása neked nem fér bele, ne haragudj de mi a retkes lópikuláért tartasz macskát? Ugye tisztában vagy vele, hogy léteznek növényevő állatok is?
Ha igazi állatbarát lennél, akkor a macskád érdekeit tartanád szem előtt, nem pedig a te önös érdekeidet. Mert ez így nagyon olyan hogy csak azért vagy vegán, mert ez milyen trendi, és nem azért, mert az állatok jóléte érdekel, tekintve, hogy még a saját macskádé sem érdekel, akiért mellékesen megjegyzem, felelősséget vállaltál, mikor magadhoz vetted.
A te fajtád miatt nézik le a rendes vegánokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!