21/68 anonim válasza:
megfogta a szomszèd egereit, ès lerakta a az ajtóm elè... a szándèk megvolt benne...
22/68 anonim válasza:
Alapvetően nem haragszom meg érte, de az a szokása, hogy nappal alszik, este aktívabb és akkor is eszik. De nem eszik, vagy csak alig-alig, ha valaki nem simizi a hátát. Ezért este 3-4 alkalommal fel kell kelni miatta, mert addig nem nyugszik el. De már megszoktam, már át se tudok aludni egy éjszakát, automatikusan felkelek azokban az órákban, amikor jönni szokott. :)
23/68 anonim válasza:
Világ lustája, így nem sok rossz dolgot csinál. Talán pár alkalom volt amikor kiakadtam rajta. Az egyik amikor férjem haverja nálunk volt, és én egy idő után elmentem wc-re (pisilni) a WC a nagy nappaliból nyílik. Épp a wc ülök amikor a macska úgy döntött, ő kinyítja az ajtót. Szó szerint kivágta az ajtót, és szépen elsétált. Én a budin az ajtó tárva- nyitva. Kicsit kínos volt. A másik, hogy néha van az a szokása, hogy ha látja, hogy valaki (többnyire én) éppen eszik, akkor odamegy hozzá, majd fingik egy büdöset. Persze utána elsétál, nem szagolja a bűzt. Sokszor látni, hogy erőlteti a fingást. Ezen a férjem mindig röhög..Nekem nem olyan vicces, mert nagyon büdöset fingik.
24/68 anonim válasza:
Pofozgatta a 2 hónapos kölyök törpetacskót. Természetesen akkor, amikor azt hitte, nem látjuk. Azóta már szent a béke, megoldottuk. (Nem volt könnyű.)
25/68 anonim válasza:
Hazahoztam az új kocsimat - évekig gyűjtöttem rá -, és leparkoltam a garázs előtt. 10 perc múlva döbbenten láttam, hogy a Luca nevű macskám végigsétált rajta a retkes tappancsaival, majd komótosan kényelembe helyezte magát a még langyos motorháztetőn.
26/68 anonim válasza:
Kaki a táskámban nekem is volt 🤢
Amúgy az ajtót veri, egyszerűen nem lehet wc-re menni ha éppen ébren van. Persze amikor kinyitjuk nem akar kimenni/bejönni. Meg addig kaparja a szekrény ajtót ameddig nem nyílik ki és rángatja ki a ruhákat :D
27/68 Metionin válasza:
Félig megevett verébtetemet helyezett az éjszaka folyamán a fejem mellé, a párnára.
28/68 anonim válasza:
Simon’s cat.
Animációs filmsorozat (válasz!)
Ez itt egy közülük.
Aki szereti a macskákat, az ezt is szeretni fogja:
29/68 anonim válasza:
Akkori barátnőmmel volt egy közös cicánk. Szakításkor a macska őt választotta. Elég szemét húzás volt tőle!
30/68 anonim válasza:
Odafosott az ágyam közepére.
Hangosan nyávogott, aztán mikor benéztem, hogy mi a baj, elkezdte teríteni a produktumot a takaróra🤷♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!