Hogyan tudtok együttélni a lakásban/házban a macska szőrrel?
Megszoktam :D
Én allergiás vagyok rá, úgyhogy pluszban érintett, de nem tudtam elkerülni a macskás környezetet. Három is van... Egy idő után már nem feltétlen piszokként tekint rá szerintem az ember. Meg természetesen rendszeres takarítás, henger, türelem :D
A macskám nagyon szeret. Minden szőrszálával külön-külön is. :D
Hozzá lehet szokni egyébként. A 40 fokban most őrült módjára vedlenek, úgyhogy ez a szokásosnál is durvább, de azért nem ez az átlag.
Én is szeretnék cicát, tudom milyen, gyerekkoromban volt, olyan kis drágák.
De nekem is elmegy a kedvem attól, hogy folyton takarítani kéne, nem szeretek takarítani, az az igazság, így is lenne mit bőven, hogy nincs macska. Hát még macskával mi lenne. Plusz az almozás.
A macska előtt is összesöpörtem minden nap, mert csak berohanok valamiért a kertből, csak leesik a morzsa stb. És a macska előtt is heti 1x felporszívóztam. Szóval igazából nem nagyon változott semmi, nincs olyan mennyiségű szőr, hogy annyira zavaró legyen.
A kanapén eleve nem szeretnek aludni, a szőnyegen fekszenek inkább. Szerencsére nem borogatnak, nem randalíroznak, inkább egész nap fekszenek.
De vettem most egy akksis porszívót, csak leszedem a töltőről és 10 perc alatt végigszáguldok vele a házon, hatékonyabb mint a seprű.
Amúgy is hamar por van a lakásban. Muszáj porszívózni.
Az almot rendszeresen fel kell seperni és ugye kiszedni minden nap a pisit kakit.
A kanapèn letakarom, és azt könnyedén ki tudom mosni, pledet.
De a fekete ruhákon látszódik a cica szőr.
Elvileg kisállat tartóknak megváltás a szárító gép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!