Bevált bolhaÍRTÓ szerek?
Figyelt kérdés
Bolhás macskának szeretnék vásárolni bolhaírtó szert, ami kiöli a bolhákat. Olvastam, hogy a boltban található cseppek, stb. csak elűzik a bolhákat a macskából. Benti cicám van, egy hete találtuk kidobva a határ szélén. Körülbelül 4 hónapos lehet. Szóval nem akarom, hogy a ház legyen tele bolhával. Valami ajánlat, hol és milyen fajta bolhaírtót vegyek?2021. aug. 9. 15:30
1/5 anonim válasza:
Én most átböngészve a hasonló kérdéseket ezt a Frontline cuccot olvastam jó pár helyen.
2/5 anonim válasza:
Stronghold macska spoton -t ajánlanám. Egyéb élősködők ellen is hasznos. pl fülrühösség, szívférgesség, stb. A kistestű/kölyökmacskás fajtát kell venni. Ez a fejlődési alakok ellen is hatásos, nem csak a kifejlett bolhák ellen. Lehet,hogy egy kicsivel drágább mint a mezei alap fipronilos csepegtetők viszont ez tényleg jó. De jó lehet a fypryst combo macska spoton, vagy az Adavantage macska spot, vagy advocate macska spot, vagy frontline combo. Olyat,ami csak kizárólag fipronilt tartalmaz hatóanyagként azt inkább megelőzésnek érdemes használni.
3/5 anonim válasza:
Szappanos víz-fél óráig. Ahogy nagyanyám csinálta velük félévente.
4/5 anonim válasza:
Nekünk a Fypryst nyakba csöpögtetős vált be a bolhák és kullancaok ellen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. aug. 11. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!