Mi a véleményetek a macskákról?
Figyelt kérdés
Az én személyes véleményem az, hogy aranyosak. És a ti véleményetek?2021. aug. 9. 09:21
21/27 anonim válasza:
Élősködő, haszontalan lények, a nők kedvencei. Similis simili gaudet.
22/27 anonim válasza:
Gondolkozzatok el, hogy a Kutyák és Macskák c. filmben miért a macskák voltak a gonoszak. 😉
23/27 anonim válasza:
Alattomos, sunyi, követelőző, hízelgő. Nekem ezek a szavak jutnak eszembe egy macskáról. Mikor kicsi, akkor cuki, mint minden állat, de később elég idegesítők tudnak lenni. Azt hiszik, hogy az ember felett állnak és ők ugráltatják a gazdájukat. A többségük nem tud kötődni, mikor éhesek akkor bújnak dorombolnak és a többi, mikor meg már kaptak kaját rá se bagóznak a gazdira...
24/27 anonim válasza:
Szerintem akik ilyen rossz véleménnyel vannak a macskákról, azoknak fingjuk sincs róla, hogy milyenek is ők valójában, valószínűleg sose volt macskájuk, vagy csak érzelmileg nincsenek azon a szinten, hogy észrevegyék a valóságot.
25/27 anonim válasza:
Furcsa a viselkedésük, utálom őket.
27/27 anonim válasza:
A macskák nem mások, mint rövidfülű, hosszúfarkú nyulak. Na!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!