Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a véleményetek a macskákról?

Mi a véleményetek a macskákról?

Figyelt kérdés
Az én személyes véleményem az, hogy aranyosak. És a ti véleményetek?

2021. aug. 9. 09:21
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
43%
Élősködő, haszontalan lények, a nők kedvencei. Similis simili gaudet.
2021. aug. 9. 11:17
 22/27 anonim ***** válasza:
43%
Gondolkozzatok el, hogy a Kutyák és Macskák c. filmben miért a macskák voltak a gonoszak. 😉
2021. aug. 9. 12:39
 23/27 anonim ***** válasza:
50%
Alattomos, sunyi, követelőző, hízelgő. Nekem ezek a szavak jutnak eszembe egy macskáról. Mikor kicsi, akkor cuki, mint minden állat, de később elég idegesítők tudnak lenni. Azt hiszik, hogy az ember felett állnak és ők ugráltatják a gazdájukat. A többségük nem tud kötődni, mikor éhesek akkor bújnak dorombolnak és a többi, mikor meg már kaptak kaját rá se bagóznak a gazdira...
2021. aug. 9. 14:00
 24/27 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem akik ilyen rossz véleménnyel vannak a macskákról, azoknak fingjuk sincs róla, hogy milyenek is ők valójában, valószínűleg sose volt macskájuk, vagy csak érzelmileg nincsenek azon a szinten, hogy észrevegyék a valóságot.
2021. aug. 9. 14:12
 25/27 anonim válasza:
79%
Furcsa a viselkedésük, utálom őket.
2021. aug. 15. 14:27
 26/27 anonim ***** válasza:
40%
Én is utálom őket dettó
2021. aug. 15. 14:28
 27/27 anonim válasza:
A macskák nem mások, mint rövidfülű, hosszúfarkú nyulak. Na!
2023. jún. 19. 19:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!