Fedetlen macska wc büdösebb?
Nem is a legnagyobb problema a szag szerintem, hanem az, hogy minden tiszta alom lesz, mert konnyebben kikaparja. Szamomra nem mindegy, hogy 5 kis szemet kell felsepernem naponta vagy a fel almot, amit kikapart a macska :D
Ha nem fer be a furdobe, keressetek neki mas helyet. Nincs egy eldugott sarok pl a folyoson, vagy akarhol? Nalunk sem a furdoben van a macska wc.
Őszintén? Nem az olcsó vacak lezárt WC-t vettem.Nagyon kis csicsás,30.000ft volt.
Azt mondták nem lesz tőle büdös.
A lóf*szt.Cserélgethetem én benne a szűrőt,akkor is az emeletig érzem,hogy tojt bele.
Nekünk soha nem volt fedett mert egyik macska sem volt hajlandó belemenni, de a sima fedetlen sem büdös nálunk. Annyi a titka hogy amint elvégezte a dolgát valamelyik, kiszedjük. Azonnal. De persze ezt csak az tudja megoldani akinek a háztartásában mindig van otthon valaki.
Jártam már olyan ismerősnél akinél masszív macskavécé szag uralkodott az egész lakásban, nekik is fedetlen alomtálcájuk volt, de ők bennehagyták a cuccot és csak naponta egyszer takarították. Az enyémek bele sem mennének úgy hogy már eleve van benne valami.
Szóval attól függ, milyen gyakran takarítod.
Minőségi alom, napi 2-3 csere. Egyáltalán nincs büdös. Az alomtálcához meg lehet venni ilyen speciális szőnyeget ami összegyűjti a kikapart almot és csak kikel belőle önteni.
Pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!