A macskáknak nagyon árt a cigifüst?
Figyelt kérdés
Gondolom olyan, mint az embereknél. Rendszeres dohányosok vagyunk a párommal, és ha a macskánk a közelünkben van amikor dohányzunk, nagyon nem tetszik neki. Mennyire káros ez a szervezetére? Mert nem nagyon szeretnék a közelében cigizni.2010. aug. 29. 00:30
31/38 anonim válasza:
Én nem nézem le őket. De az ember akkor is többet ér bármilyen állattal. Felesleges egyszerűen egy szinten emlegetni a 2 típust. Főleg nem egy macskával =D . Úgy mondjátok mintha lettek volna híres macska tudósok vagymi a tököm. Szeretetet adnak és? Azzal nem vagyunk előrébb. Ez a normális gondolkodás. Sajnálom, retardok mindenhol vannak, jelen esetben ti =)
32/38 anonim válasza:
Skót lógófülű. :) De ez most lényegtelen. Lehet, hogy nincs kedvenc színe, de lát a sötétben, és sokkal kifinomultabb a hallása az emberénél! :)
33/38 anonim válasza:
" Szeretetet adnak és? " hát ez elég sok.
+ kb minden állatfaj "hasznos", gazdagítja a világot
azonkívül pl ez a macska megmentett egy siket házaspárt: [link]
ez egy csecsemőt mentett meg:
másik életmentő macska: [link]
ez meg 3 év alatt több mint 2 milliárd (!) forintnyi pénzt hozott a macsek a régiónak.:
34/38 anonim válasza:
Ó hagyd, ezt úgysem érdekli, neki az a lényeg, hogy ő ember, és roppant hasznos tagja a társadalomnak és az élővilágnak, és minden más le van szarva! Remélem (már ha van ilyen xD) következő életében bolha lesz, és akkor majd elmondhatja, hogy a macska hasznos állat!
35/38 anonim válasza:
ja, és tudja, hogy melyik a kedvenc színe, ezzel sokat tett a világnak.
36/38 anonim válasza:
19:09-es vagyok
Termeszetesen azokra ertettem a "jobb lenne a vilag nelkuletek"-et, akik bantjak az allatokat, szarosnak, mihasznanak, jelentektelennek tartjak oket, es semmit nem adnak a kornyezetukre.
Mondd meg nekem, hogyan viselkedsz egy allattal, es megmondom, hogy ki vagy?!
37/38 anonim válasza:
Ja hát végülis a "szaros" macskák miatt tört ki mindkét világháború és döglött ki annyi paraszt auschwitzban nem az értékes tajparaszt magát embernek nevező furcsa lényektől (51%os válaszoló) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!