A macskáknak nagyon árt a cigifüst?
"Mibol gondoljatok, hogy ti olyan hasznosak vagytok? AZ IS LEHET JOBB LENNE A VILAG NELKULETEK!"
ezt kikre értetted pontosan? általában az emberekre, vagy csak azokra, akik megvetik, bántják az állatokat?
"Tényleg igazad van, a macskák sokkal több mindennel lendítették előre a világunk fejlődését mint az emberek. BOCSI!!!!!!" + a többi hozzászólásod..
nincs neked kissebségi komplexusod, hogy rivalizálsz egy macskával?
"Nem, csak számomra szánalmas hogy valaki előrébb tartja egy állat életét mint 1 emberét :)"
az a szánalma, ha valaki azért bánt egy állatot, mert saját magát is bántja.
pont amiatt kéne felelősséget vállalni egy állatért, amit befogadtál, mert okosabb vagy nála.
"Nem, csak számomra szánalmas hogy valaki előrébb tartja egy állat életét mint 1 emberét :)" ez akkor lenne jogos, ha pl a többi emberre ráfújja a füstöt, csak a macskára nem.
ha magát mérgezi, az az ő baja
Pff..én nem is mondtam egy szóval sem, hogy istenkirálynak tartom magam, vagy hasznosabbnak mint bárki/bármi más... Csakmert néhány embertársad kiemelkedő személyiség volt, és olyan dolgokat találtak fel, amik előrébb mozdították az egész emberiséget, te még egy kis senki vagy! A Föld szempontjából pedig csak pazarolsz, élősködsz ezen a világon, mint minden ember. Viszont nem mindenki hiszi magáról, hogy ő szarta a spanyol viaszt, és vannak, akik tisztelik a többi élőlényt. És miért kéne többre tartanom egy ismeretlen, idegen, ki tudja milyen embert a macskámnál, akit ismerek, akit felneveltem, aki imád, és akihez kötődöm?
"go die": hasonlóan szépeket kívánok! :)
milyen cicád van?
itt egy macska, ami nem eszik egeret (legalábbis hörcsögöt nem):
"Ismered? Mi a kedvenc színe? )))"
engem inkább az érdekelne, hogy te mi olyat tettél, amitől jobb lett a világnak, és ami tetted annyira indokolja azt, hogy így lenézed az állatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!