A szomszédom öt éves kislánya tépkedi a cicájuk bajszát?
A szomszédommal elég jóba vagyunk, ezért sokat járunk át egymáshoz. Nemrég született meg a babája, ezért leginkább én járok át ő hozzá ha valamiben kell segíteni. Már van egy öt éves kislánya, akire néha vigyázok. Na most kezdődik a baj. Észrevettem hogy az egyik cicájuknak alig van bajsza. Tegnap rajta is kaptam a kislányt, ahogy szépen az ölébe rakja a cicát és tépkedi neki mindkét oldalról a bajszát. Rászóltam hogy nem szabad, mert a cicának ez fontos mert segíti a vadászatban, az érzékelésben. Lehet hülyeséget mondtam neki, de a lényeg az volt hogy hagyja már szegényt. Délután haza jött az anyja, és láttam hogy ugyanúgy folytatja. Rákérdeztem az anyjára, annyival letudta hogy már ő is észrevette de hogy majd úgy is visszanő. A nagyobb cicát nem bántja, az sokkal nagyobb is és gondolom azt nem tudja úgy lefogni meg karmol. Tehetek még valamit azonkívül hogy ha látom rászolok?
Fenyegetni még se lehet, viszont már nem olyan kicsi hogy ne értse a dolgokat.
Szóval csak pofázol és tolod magadról a felelősséged.
Csak gondolom az állatvédőket se hívtad és róluk is ugyanúgy el fogod mondani, hogy miért felesleges őket hívni.
35
Köszönöm, végre egy értelmes ember.
"(lehet elárul valamit mégha képletesen is, de képet kapsz arról miért csinálhatja, valami problémáját tölti ki a kislányon)" - Ezt hogy érted,nem írtál itt el valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!