A bújós cicák okosabbak mint a vadak?
Figyelt kérdés
2021. aug. 1. 22:24
4/7 Norbán válasza:
okosabbak, több finomságot kapnak :D
6/7 anonim válasza:
Nem okosabbak, sőt. A vad cicák teljesen önellátóak, maguknak kell mindenről gondoskodni, élelemről, biztonságos helyről, az utódok védelméről. Fejletteb érzékszerveik, ösztöneik vannak. A bújós cicákat meg általában lakásban tartják, akik ha kikerülnének a vadonba, lehet már az első nap éhen halnának, mert nem tudják felvenni a versenyt a vadon élő társaikkal. Tasakból kapják a whiskas eledelt, meleg ágyuk van, totális kényelemben élnek. Az ember segítsége nélkül a legtöbb életképtelen. Ezért is van annyi facebook poszt a kóbor állatokról, mert ha véletlenül egy szobában nevelkedett kikerül az utcára, egyszerűen nem tudja feltalálni magát, annyira el lett háziasítva. Összehasonlíthatatlan egy vadon élő macska és egy szobacica összehasonlíthatatlan egymással.
7/7 anonim válasza:
A kezdeti életmódtól függ,vadak-e, hogy mennyire voltak ember mellett születésük után, kezesek lesznek-e(én így tapasztaltam). Amúgy a vadak is szelídülnek idővel. Az enyém kis vad volt és ezért imádtam,később ő is szelídült velem aludt minden nap,de nem lett "bújós". Érdekesebbek mint a kis muják 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!