Baj ha a perzsa cicám kijár?
Ugye eleve a perzsa cicák benti cicák.
Nos nekem a perzsa cicámon kívül van még 4 házimacsekom akik ki be járnak a spájz ablakon(a szomszéd néninél nincs kutya szóval szeretnek ott lenni) és hát egyik alkalommal a perzsa cica is kiment
És azóta kijár ő is
Nagyon nagy probléma?
Ne engedjem ki inkább?
Szerintem nem baj, ha kimegy, hisz nem lehet bent tartani, ha a többi macsek meg kijár.
Csak tényleg vigyázz rá nagyon. A nyakörv jó megoldás a bolhák ellen, és nem akad fenn semmin. Úgy tedd rá, hogy ne legyen nagyon bő, de ne is szorítsa a nyakát.
Nekem sziámi macskám van, nagyon féltjük mi is, de kiengedjük az udvarba, mert családi házban lakunk. Az egyik szomszédban vannak kutyák, ezt ő is tudja, és oda nem is megy. A másik szomszédba szokott menni, végig szimatolja a kertjét, majd szépen visszajön.
Neki is van nyakörv a nyakán. És mi is félünk, hogy valaki esetleg felkapja és elviszi, de ő se engedi magát megsimogatni, inkább elfut az emberektől.
Esetleg pórázzal engedd ki, bár akkor mindig kell valaki, aki mellette van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!