Ha már 5 napja elment, nem jön vissza?
Figyelt kérdés
A macskám már vagy 5 éve nálunk volt,minden évben fialt.Idén 2 kismacska lett.Mindig nagyon jó anya volt,tanította őket,fogott nekik egeret,stb.Már 5 napja eltűnt itthonról és nem láttuk.Ha jól lenne akkor már rég haza kellett volna jőjjön a kismacskáihoz,nem?!Tehát történt vele valami...álítólag köhögött sokat,de én nem hallottam,csak nagyon ritkán.Nagyon szerettem és hiányzik.Már nincs remény? :-(2010. aug. 28. 16:03
12/15 anonim válasza:
Utolsó: miért ment volna megdögleni, semmi baja se volt. Remélem, visszamegy a gazdijához, meg a kicsinyeihez. Nekem 4 éve augusztus 12-én eltűnt a legkedvesebb cirmos cicám, másnap egy fekete cicám és a fekete a következő év májusában visszajött.
13/15 anonim válasza:
Ja, igen, köhögött. Az a férgességtől szokott lenni, macska nem köhög megfázástól.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem:((
És nagyon el vagyok keseredve.Sok mindenre nem tanította meg a kiscicákat,szegények olyan kis butusok.Holnap megyünk velük állatorvoshoz.
Köszi,hogy érdeklődsz!Rendes vagy!
2010. szept. 2. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!