Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ha már 5 napja elment, nem...

Ha már 5 napja elment, nem jön vissza?

Figyelt kérdés
A macskám már vagy 5 éve nálunk volt,minden évben fialt.Idén 2 kismacska lett.Mindig nagyon jó anya volt,tanította őket,fogott nekik egeret,stb.Már 5 napja eltűnt itthonról és nem láttuk.Ha jól lenne akkor már rég haza kellett volna jőjjön a kismacskáihoz,nem?!Tehát történt vele valami...álítólag köhögött sokat,de én nem hallottam,csak nagyon ritkán.Nagyon szerettem és hiányzik.Már nincs remény? :-(
2010. aug. 28. 16:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

A mi cicánk is eltűnik 1-2 napra.

5 nap után én is aggódnék:(

2010. aug. 28. 16:08
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekünk egyszer két hétre hagyta itt őket,sírtam is hogy biztos kipurcant de nem:P Egyik nap épp borotválkoztam erre egyszer csak egy baromi nagy nyávogást hallottam magam mellől,aminek következtében jól meg is ijedtem és végig vágtam a nyakam.De a cica se a kicsikkel se velem nem törődött első percben,csak az alutasakos kaját követelte.
2010. aug. 28. 16:11
 3/15 anonim ***** válasza:
én macskáim is elszoktak mászkálni,nyugi.kandúr volt hogy két hétig nem láttam,a lány cica meg 1 hétre is eltünt egyszer.ha nem kerülne elő akkor lehet valaki megfogta,vagy mint nálunk fel ment az utánfutóra és véletlen elvitték és nem talál haza.
2010. aug. 28. 16:11
 4/15 anonim ***** válasza:
Jah azért amíg nem jön haza etessétek helyette a kicsiket meg ápolgassátok.
2010. aug. 28. 16:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát...bízzunk benne, h visszamegy. Nézz körül a környéken, a lakatlan portákon, a lefedetlen aknákba, gödrökbe is nézz bele, hátha beleesett. Az elhanyagolt, kaszálatlan területeken is nézd meg, hátha ott van. Lehet vmelyik idióta bezárta egeret fogni, és pár nap múlva kiengedi. Remélem megtalálod épen.:)
2010. aug. 28. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekünk egyszer a kb 1 hetes kölyköt hagyta itt, pár napig azt hittük, hogy elpusztult, de talán csak becsukták valahova, szóval van esély, hogy még visszamegy.
2010. aug. 28. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Nálunk volt már olyan, hogy egy teljes nyárra eltűnt, és amikor jöttek a hűvösebb idők az én kis cicám hazajött lefogyva, betegen, és sebes lábbal.Kikúráltuk, felhizlaltuk, és ahogy jött a nyár ismét eltűnt. Remélem hamarosan újra hazajön, most már 5éves, eddig nem csinálta ezt, csak tavaly nyáron kezdte.
2010. aug. 28. 16:24
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatásokat!

Remélem hazajön,mert nagyon okos macska.

2010. aug. 28. 16:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Az én macskám 1-2 évre tűnt el, és valamelyik este csak úgy megjelent...Ez már egy pár éve történt...De remélem, hogy a tiéd is visszajön! :)
2010. aug. 28. 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
nekunk egyszer volt egy macskank amikor 1 eves voltam es egyszer megkarmolta az arcomat akkor apukam nagyon megharagudott ra es elvitte valami mezore:(es 2 honap mulva jott vissza amikor testverem jott haza az iskolabol akkor talalkozott vele es jottek egyutt haza:)de aztan 3 honap utan vegleg eltunt szegeny:(
2010. aug. 29. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!