Mihez kezdjek macskám megdagadt kezével?
Az alábbi képeken láthatóak az eseményről:
Folyton nyalogatja, és ha ez rossz lenne, mit csináljak? Méhcsípés Darázs akrmi lehetett (teraszon lakunk)
Igazából most mi a kérdés?
Állatorvosnak nem mutatod meg, és minden más egyebet is kizártnak tartasz. 🤦♂️
Igazad van kérdező, kapjon egy vérmérgezést, vagy pusztuljon el, mert 15 perc kiszedni a macska hordozóját.
Minek neked állat!?
Ha szükséges akkor igen.
?!?!?! :D
15 perc azt kihozni+ 1 óra állatorvosig .. smh
na meg vissza is 1 óra és még a ketrecet is visszatenni plusz 15 perc,
az együtt véve már 2,5 óra, plusz még vizsgálja a doki, ellátja legyen még 30 perc... az már 3 óra
Ezt komolyan írtad? Ha beteg igen, akkor el kell vinni orvoshoz, mindegy mennyi idő.
Én biztos megnézetném egy állatorvossal mert félni mint megijedni.Mondom ezt én aki nincs oda a macskákért és most nagyon finoman fogalmaztam de mgértem azt is hogy sokan szeretik őket.Amúgy tényleg szép ez a macska.
Keresd elő azt a hordozót mert ha gond lesz aztán magadat fogod okolni és jogosan.Nekem nyulaim vannak de ha bármi ilyet észrevennék akkor azonnal állatorvost hívnék ki hogy nézze meg mi a helyzet.Házhoz nem megy felétek egy állatorvos sem?Még az egy opció
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!