Miért viselkedik így a macskám?
Pszichiáterhez kéne vinni
2021. júl. 16. 02:33
Ha nem engedted volna ki, akkor nem vágyna kimenni. Az ablakban pedig ki lehetne alakítani neki helyet, ahol tud nézelődni.
2021. júl. 16. 02:38
Társra vágyik. Vegyél neki egy gumikutyát dobd el és tanbítsd be hogy hozza vissza
2021. júl. 16. 02:44
Ez most kb olyan mintha anyád bezárna téged a pincébe egy életre mert ha kimész bármikor elüthet egy autó. Hagyjad had menjen, had fedezze fel a világot.
2021. júl. 16. 05:05
5/11 A kérdező kommentje:
Nem zavarna hogy menni akar, ha nem lenne minden héten egy elütött állat. Viszont arra lennék inkább kíváncsi, hogy azok az emberek mit tennének ebben a helyzetben, akik azon az elven vannak hogy egy macskát is a gazdája kötelessége a portáján belül tartani... Jó helye van, ivartalanítva is van ( utólag bánom is mivel értelme nem sok volt így) lakásban élhet szóval ezek után tényleg kíváncsi lennék ezen kívül mit lehet még?! Mondjuk ha úgy alakul lehet ki próbálom a pszichiátert és a gumi kutyás megoldást! :DDDD Egyébként köszönöm a válaszokat
Én eleve nem szereztem volna be macskát ilyen helyzetben. Megpróbálhatod levinni sétáltatni pórázon - ha már eltekintünk a ténytől hogy ez egy macska, nem kutya - de nem garantálok sikert.
2021. júl. 16. 07:33
"Nem zavarna hogy menni akar, ha nem lenne minden héten egy elütött állat. "
Akkor most kapaszkodj meg, van minden héten vagy száz elütött ember. Ez az élet velejárója hogyha kimész a lakásból akkor történhetnek ilyen dolgok is, ettől még minden nap kimegyünk a lakásból, a gyerekünket is kiengedjük és nem zárjuk börtönbe csak mert vannak balesetek. Ettől még az egy teljes és boldog élet ha kimegyünk és felfedezzük a világot, egy állatnak is.
2021. júl. 16. 08:36
Ivartalanitast jo lenne nem megbanni, gondolkozz mar egy picit...egyreszt egeszsegugyi elonyei is vannak (ivarszervi daganat kizarva, stb), masreszt meg nem fog hozzajarulni a macskad evi ki tudja hany felesleges szaporulathoz.
Egyebkent meg meg kell oldani valahogy, hogy a kertbol ne tudjon kimenni legalabb (macskabiztos kerites, kifuto, stb.) Vannak azert lehetosegek, probalkozni kell. Nekem benti cicusom van, de tenyleg vannak olyan cicak, akiket nem lehet egyszeruen csak hazban tartani, de akkor meg kell oldani valahogy, hogy ne is tudjon koborolni.
2021. júl. 16. 09:33
9/11 A kérdező kommentje:
#7 kapaszkodj meg te is. Szerinted normális dolog az, hogy 90+ sebességel közlekedik valaki lakott területen? Állatot, embert ugyan úgy veszélyeztet. Abban viszont igazad van hogy akkor lehet boldog ha szabadságot adok neki.
10/11 A kérdező kommentje:
#6 nem értem miért ne lehetne macskám? Ugyan úgy lakásában akartam tartani mint aki egy panel lakásban tart macskát.
Kapcsolódó kérdések: