Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért viselkedik furán a...

Miért viselkedik furán a macskám ivartalanítás után?

Figyelt kérdés
3 napja lett ki ivartalanítva a macskám és nagyon furán viselkedik. Mint például hirtelen elkezdi nyalogatni a hátát/lábát vagy éppen a hasát. Hirtelen rájön és elkezdi körbe szaladgálni aztán lefekszik es nyalogatja magát és ez így váltakozva. Nem tudom hogy ez normális-e vagy nem. Előre is köszönöm a válaszokat.

2021. ápr. 16. 11:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és még azt kifelejtettem, hogy rángatja a hátát is.
2021. ápr. 16. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én macskám is ezt csinálta miután ivartalanították és felébredt az első kábulatából. Kb. napig csinálta ezt aztán abbahagyta, mai napig nem tudom mi okozhatta. Szerintem közrejátszott benne az, hogy zavarta a gallér vagy ilyesmi.
2021. ápr. 16. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
1- es vagyok. Szerintem ez normális viselkedés. (:
2021. ápr. 16. 11:43
 4/7 anonim válasza:
94%
Az altató injekció még dolgozhat benne , és ez kihathat az idegrendszerére. Pár nap alatt ez kiürül a szervezetéből és szerintem minden a régi lesz a cicusoddal :)
2021. ápr. 16. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Zavarja valami. Simán lehet, hogy enyhe fájdalma van, és azért csinálja. Ez teljesen normális. Nem írtad, hogy kandúr vagy nőstény?

Egyébként ha még pár nap múlva is ez van, akkor vigyétek vissza, hogy az orvos megnézze, nem-e tényleg fájdalom okozza, mert addigra bőven el kéne múlnia.

2021. ápr. 16. 12:35
 6/7 A kérdező kommentje:
nőstény a cica. Köszönöm a válaszokat :)
2021. ápr. 16. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha most lett ivartalanítva akkor teljesen normális, hogy furán viselkedik.
2021. ápr. 17. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!