Benti cica könnyen megszokik kint?
Figyelt kérdés
2021. júl. 15. 19:33
1/5 anonim válasza:
Csak ki kell rakni, es megszokja! 😎✌️
2/5 anonim válasza:
Igen, eleinte mi úgy csináltuk, hogy naponta mondjuk egy órát kint volt, és ezt fokozatosan növeltük mondjuk két naponta.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni hogy megszokikat vagy megszökiket szerettél volna írni-e...
4/5 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok. Nem értem, hogy miért kellett le pontozni. Mert az úgy a legjobb, hogy egy olyan macskát, aki életében nem volt kint, egyszer csak ki rakod oszt jól van?
5/5 anonim válasza:
Nem. Főleg ha idős, akkor bele is halhat. Egy rokonom a 6-8 éves perzsáját rakta ki, mert elváltak és így állt bosszút a nején meg a gyerekén. Senkinek nem adta oda, csak kitette az udvarra. Egész nap egy fán volt a macska, nem evett semmit. Pár nap múlva meghalt.
Inkább add oda olyannak, aki normálisan bánik vele, bent tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!