Visszajöhet még a cicám?
Figyelt kérdés
Vasárnap, a nagy vihar után, tűnt el. Ivartalanított, fiú cica. Sajnos a férjem nem engedi benti cicának, ezért van kint a kertben. Kerestem a környéken, de sajnos nem találtam.2021. júl. 14. 22:17
2/24 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Ezt nem lehet megmondani :/
3/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem 😞 a testvére, ivartalanított lány, itthon van, és olyan furcsán viselkedik, nem találja a helyét. Az a furcsa, hogy egymás közelében szoktak mindig lenni.
2021. júl. 14. 22:22
5/24 anonim válasza:
Hiányolja gondolom. Van még rá esély... 3 nap telt el. Lehet csak megrémült, vagy mit gondolsz, van esély rá, hogy megsérült? :( Én szorítok!
6/24 anonim válasza:
Lehet csak nagyon fél és elbújt valahova, esetleg a facebook csoportokba tedd ki a képét, vagy ragaszd ki a környéketeken, hátha befogadta valaki.
7/24 anonim válasza:
Ne add fel a reményt,keresd!
Oszd meg interneten a fotóját,hátha látta valaki! Lehet hogy elbújt valahová,vagy valaki véletlenül bezárta(pl.a garázsba). A férjed pedig igazán engedhetné hogy néha be menjen... Nekem édesapám nem szereti ha bent van a macska,de ha vihar van akkor pár órára bejöhet. Ha a házba nem engedi be akkor legalább(ha van) a garázsba engedjétek be,legalábbis hagyjátok nyitva résnyire az ajtót.
A régi cicánk is eltűnt,ő nem volt ivartalanítva,sajnos nem találtuk meg,de elhiheted hogy sokáig kerestük...
8/24 anonim válasza:
Hat en nem mennek vissza hozzad ha cica lennék.
9/24 1112 válasza:
Még az is lehetséges,hogy tévedésből befogadta valaki (még nem olvastam a többi kommentet)
10/24 anonim válasza:
"Sajnos a férjem nem engedi benti cicának"
Bocs, tudom hogy ez off, de ha az "uradnak" már ekkora hatalma van te feletted, az már rég nem jó egy házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!