A 3 hetes macskám leugrott egy magas szekrényről és rosszul érkezett a lábára. Sajnos kemény volt a föld, csempére esett. Észrevettem, hogy az első bal lábára sántít. Állatorvoshoz nem tudok menni, mit csináljak? 24 órán belül renbe fog jönni?
3 hetesen rohadtul kétlem hogy magától ment a szekrényre, ugrálgatott volna.
Inkább te tetted fel, és leesett, leejtetted, vagy ráléptél.
Dokihoz kellene vinni, nem tudom minek tart az ilyen szutyok állatot, ha a sz4ros 5ezer forintot sajnálja a dokira.
Válasz a kérdezőnek (12-es):
1. Ha a macska esés után sántít ,de apádat ez hidegen hagyja akkor meg is érdemli magát!
2. Ha nincsen állatorvos a falutokban, akkor nagyon egyszerű. Keresed a legközelebbi állatorvost a legközelebbi városban.
3. Ha apád hülye és a cica még sántít, akkor a te felelősséged elgyalogolni!
4. Nem pánikolni kell, hanem éretten cselekedni!
Na jó, kamuzgass csak.
Keress fel egy közeli állatmenhelyet, hátha segítenek szerencsétlen állaton.
Tirpák falusi
#17 vagyok.
Kösd be neki fáslival, hogy csak egy kicsit tudja behajlítani. Tedd közel a kaját és az innivalót a helyéhez. De ha kicsit megfogdosod finoman a lábát, érzed hogy el van-e törve.
Imádom h itt mindig undorító durva agresszív felsőbbrendű cinikus embergyűlöluő válaszok jönnek minden hasonló kérdésre...gusztustalan beképzelt népség...
Jó h már egy sánta macskás kérdésért nem akarjátok kiirtani az egész családot...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!