Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet felkészíteni egy...

Hogyan lehet felkészíteni egy kinti cicát, hogy állja a sarat az utcán?

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 05:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
2021. júl. 7. 07:54
 12/23 anonim ***** válasza:
7%
A szomszéd dögöt én készítettem fel. Amikor meghallja a kocsi hangját, már kavar el az udvarból.
2021. júl. 7. 08:00
 13/23 anonim ***** válasza:
38%

10-es! A kutya falkalállat, akkor ennyi erővel kiengedem a 80 kilósomat az utcára, hogy kóboroljon falkába verődve a többiekkel, elvégre kínzás kertben tartani. Jha és néha átengedném a kertetbe is szarni, végülis joga van kóborolni.

Gyanítom, hogy te nyígnál a legjobban, hogy a kutyának a kertben van a helye.

2021. júl. 7. 08:13
 14/23 anonim ***** válasza:
32%

13-as

Nagytestu kutyat akkor tartassz ha van hozza eleg nagy udvarod.

Amiert falkaallat nem kell kiengedni az utcara,a csalad is megteszi falka helyett.

Nem volt 80kg-os kutyam meg,a KAJ-om “csak” 72 volt(igy is nagynak szamitott) erdekes lett volna ekkora kutyat beengedni a hazba :)))) elkepzelem amint mindent felborit es osszetor.

2021. júl. 7. 08:22
 15/23 anonim ***** válasza:
63%

#14:

Még szerencse, hogy ez az Átkosban megrekedt gondolkodás, amit te produkálsz, öreg, már kezd kihalni.

2021. júl. 7. 09:29
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Jajjj, te vagy akkor az az idióta KÁJ-os, aki minden kérdés alá marhaságot ír. Aki veri a mellét, hogy nem szedi össze a kutyaszart és a kutyája olyan neveletlen, hogy nem enged be idegeneket. Így mindent értek, be is fejeztem veled a kommunikációt. 🤪
2021. júl. 7. 09:52
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen, és ő az aki szerint a macska fogyóeszköz, a kutya pedig akkor érzi jól magát ha soha nem lépheti át a kerítés küszöbét, ott van a kert...

Annyira sajnálom hogy ilyen emberekhez is kerülnek állatok, és ilyen nyomorúságos körülmények közt kell leélniük az életüket.

Ősszel végre jön a gazdijogsi, már csak abban reménykedem hogy egy idő után kötelezővé teszik és akkor az ilyenek nem tarthatnak többé semmilyen állatot.

2021. júl. 7. 10:04
 18/23 anonim ***** válasza:
33%

16-17 csalodast kell okoznom nektek b.zikaim mert nem en vagyok az. Pl. soha nem mondanam,hogy nem szedem ossze a kutyaszart meg,hogy a kutya nem lepheti at a kerites kuszobet(amiert nagy udvarom van ahol kedvere szaladgalhat ha akar attol meg rendszeresen ki is viszem setalni)

17 “nyomorusagos korulmeny” el vagy tevedve de nagyon,nem latod hol es milyen korulmenyek kozott tartok kutyat akkor nem kellene pofazni.

Ami a “hulyesegeket” illeti amiket irok hat sokan kikerik a tanacsomat a kornyeken mert 30 eve kutyazok,ebbol 9 ev KAJ es Kangal

Kimeljetek a fifikekutyas szovegetektol amit nem tapasztalatbol irtok hanem valahol olvastatok.

2021. júl. 7. 10:23
 19/23 anonim ***** válasza:
37%

Most megbántottál "bzikám". És a derékig érő fifikémet is. :(

Elhiszem, hogy magadnak még bizonyítanod kell, hogy ennyi idősen is férfi vagy és muszáj keménykedni, de sajna én nem szeretem ezt a cgánystílust, szóval nem megyek bele a játékba. :D

2021. júl. 7. 10:43
 20/23 anonim ***** válasza:
24%
19 ha nem tetszik akkor ne pofazz bele. Orulj,hogy nem elesbe szoltal be nekem ;)
2021. júl. 7. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!