Mi baja lehet a macskának a tejtől?
Néhány napja örökbefogadtunk egy 2 éves macskát, és sajnos semmi mást nem hajlandó inni a tejen kívül.
Lehet a tejtől baja? Ha igen akkor hogy szoktassam rá a vízre?
Hát mivel laktózérzékenyek a macskák, ezért kőkemény f*sást idézhetsz elő nála, ami azért mindkettőtöknek elég kellemetlen lesz. Ha tudsz vegyél macskatejet (Rossmannban is van például vagy állatboltban). Laktózmentes tejet csak nagyon maximum vizezve ajánlom, mert az meg tele van cukorral, az se jó nekik.
Mindenképp érdemes átszoktatni vízre - fokozatosan! Mármint úgy, hogy minden nap kicsit jobban felvizezed a macskatejét.
Kaját eszik rendesen? Csak az ivásról beszélsz, de a nedvestápok 90%-a is víz, abból is vesz fel vaalmennyit.
Szia! A legtöbb macska laktózérzékeny, így nem jó nekik a tej. Viszont lehet adni neki laktózmenteset.
Vizet is fog majd inni,ne aggódj! :)
Nekem is van két macskám, úgy szoktattam rá őket,hogy amikor adtam nekik száraztápot, akkor öntöttem hozzá vizet. Megették,megitták.
Semmi baja nem lessz a tejtol de azert az nem potolja a vizet!
Ne adj tejet par napig es legyen elotte viz,biztos inni fog. Tejet adjatsz kaja elott vagy utan neki,ha szaraztapot eszik arra is ratoltheted.
Az evésről:
Evés terén nem válogat, megeszik mindenféle tápot, konzervet szinte bármit, csak az ivás a bajos.. Majd kipróbálom a kaja felvizezést és a macskatejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!