Egy kb.2 hetes kiscicát hány óránként kell cumiztatni?
Jobb lenne, ha kerítenél neki gyorsan egy pótmamát (egy anyacica, aki elveszítette a kölykeit, vagy kevés kiscicája van)
Egy ilyen kiscica hatalmas felelősség, sajnos könnyű elrontani - például nem csak etetni, de stimulálni is kell a hasát, hogy tudjon üríteni.
Igy van,ahogy mondja a 3-as
Ha latod,hogy nem megy neki a kaka akkor probalj egy kis darab rongyot belemartani langyos vizbe es azzal simizd a pocakjat,hatrafele simitsd enyhen a popsija fele mintha az anyukaja nyalogatna
5-os ha tudod a helyes valaszt akkor ird ide mert segit a kerdezonek.
Ha tevedtem es nem irtam le helyesen akkor tedd hozza a megjegyzesed.
Az anya cica a pocakjat is nyalogatja es hatrafele a feneket is a kicsinek. A nemiszervet tisztitas celjabol nyalogatja mert a kicsi meg nem tud tisztalkodni(pisilni tud azt nem kell stimulalni)
Ha pedig a valaszom nem tetszik akkor nyalogasd te az en ...
3-4 óránként érdemes tápszerrel etetni éjszaka is. Minden evés után törölgesd meg a hasát és a fenekét törlőkendővel, mert fontos, hogy pisiljen és kakiljon!
Plusz nem tudom milyen idő van nálatok a lakásban, de melegen kell tartani a kiscicát, nehogy kihűljön!
Ha kérdésed van akkor írj bátran! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!